Tip týdne (1. – 7.7. 2024) se Merkurxtip.cz – 3 nejlepší zápasy, na které si můžete vsadit

Martin Procházka
6 července, 2024
220 Zobrazení

V naší pravidelné rubrice Tip týdne vybíráme tři nejlepší zápasy, na které se vyplatí vsadit, včetně přehledu kurzů sázkové kanceláře Merkurxtip. Sledujte doporučení pro tento týden.

1. Tip týdne – EURO 2024 – Nizozemsko – Turecko

Naším prvním tipem pro tento týden je poslední čtvrtfinálový zápas EURO 2024 mezi Nizozemskem a Tureckem. Proti sobě se postaví týmy, které v dosavadních zápasech šampionátu předváděly podobné výkony a budou chtít ukázat, že si zaslouží postoupit do další fáze turnaje.

Sázkové kanceláře v tomto duelu favorizují Nizozemsko, které kvalitou svého kádru Turecko rozhodně převyšuje. Turci však podávají kompaktní a bojovný výkon, který táhne vycházející hvězda Arda Guler. Proto bychom je rozhodně neodsuzovali.

Ideální sázka pro nás proto vychází remíza v základní hrací době, případně bychom zkusili sázku na to, že oba týmy skórují.

Tip na zápas: Remíza – Merkurxtip kurz 4.20 / Oba týmy dají gól – Merkurxtip kurz 1.81

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Merkurxtip


2. Tip týdne – Copa America – Kolumbie – Panama

Kromě EURA se podobný turnaj koná i na druhé straně světa. Copa America, kde můžeme také vidět fantastický fotbal. I zde nás čekají čtvrtfinálové zápasy a jedním z nich je duel mezi Kolumbií a Panamou.

Panama je poměrně překvapivým účastníkem čtvrtfinále, protože tak daleko se taková země nikdy nedostane. Na druhou stranu Kolumbie patří k nejlepším jihoamerickým týmům a věří se, že může postoupit dál.

Hovoří pro to i kurzy, kde Merkurxtip pasuje Kolumbii na velkého favorita. Proto bychom v tomto případě spíše směřovali sázky na počet gólů, kde podle nás padnou více než tři. Zajímavý by mohl být také asijský handicap -3 pro Kolumbii.

Tip na zápas: Více než tři góly – Merkurxtip kurz 2.40 / Asijský handicap -3 na Kolubmia – Merkurxtip kurz 5.40

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Merkurxtip


3. Tip týdne – Copa America – Uruguay – Brazílie

Čtvrtfinále Copa America uzavírá minifinále mezi Uruguayí a Brazílií. Tento zápas by skutečně mohl dostat tuto přezdívku, protože oba týmy mají na to, aby celý turnaj vyhrály.

Postoupit však může pouze jeden z nich a je jasné, že nás čeká jeden z nejlepších zápasů celého šampionátu.

I přes skvělý tým Uruguaye stále o něco více favorizujeme Brazílii, které, zdá se, vyrůstá velmi úspěšná generace v čele s Viniciusem juniorem a Rodrygou. Mohla by to pro ně být první velká trofej na národní úrovni.

Také sázkové kanceláře Merkurxtip považují Brazílii za favorita.

Tip na zápas: Brazílie vyhraje – Merkurxtip kurz 2.68 / Více než dva góly – Merkurxtip kurz 2.03

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Merkurxtip


Bezrizikový bonus Merkurxtip

Merkurxtip nabízí jedinečný vstupní bonus až 200 Kč. Po úspěšném založení nového účtu můžete navíc získat další bonus až 10 000 Kč nebo využít roztočení zdarma v kasinu.

Autor Martin Procházka