Tip týdne (9.9. – 15.9. 2024) s Merkurxtip.cz – 3 nejlepší zápasy, na které si můžete vsadit

Martin Procházka
13 září, 2024
27 Zobrazení

V naší pravidelné rubrice Tip týdne vybíráme tři nejlepší zápasy, na které se vyplatí vsadit, včetně přehledu kurzů sázkové kanceláře Merkurxtip. Sledujte doporučení pro tento týden.

1. Tip týdne – Premier League – Wolves vs Newcastle

Prvním tipem týdne je zápas 4. kola Premier League mezi Wolves a Newcastlem. Týmy, které mohou potrápit každý jeden tým, ale zároveň půjde o střetnutí týmů, které se momentálně nacházejí na odlišných pozicích.

Newcastle se snaží udržet v horních vodách tabulky a se sedmi body je na 5. místě, jen o skóre před čtvrtým Tottenhamem. Zdá se, že se Newcastlu začíná dařit a pomalu sklízí plody své práce.

Naopak tradiční tým Premier League, Wolves, nezačal sezonu vůbec dobře. Dvě prohry a jedna remíza jsou toho důkazem. Ale právě případná výhra nebo remíza proti Newcastlu je může povzbudit k lepším výkonům.

Ani sázkové kanceláře, které ani jeden z týmů příliš nefavorizují, to nevidí jako nereálné. Můžeme zkusit vsadit na remízu nebo na to, že v duelu padne více než 2,5 gólu.

Tip na zápas: Remíza Merkurxtip kurz – 3.65 / Padne více než 2,5 gólu – Merkurxtip kurz – 1.60

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Merkurxtip


2. Tip týdne – Primera Division – Atletico Madrid vs Valencia

Druhý tip týdne se odehraje ve španělské Primera Division, kde se proti sobě postaví Atlético Madrid a Valencia. Druhý jmenovaný tým dříve patřil k lídrům celé soutěže a dnes je situace zcela jiná.

Po čtyřech zápasech je Valencia na posledním místě a na svém kontě má tři prohry a jednu remízu. Tato situace má daleko k ideálu a vedení bude muset jistě podniknout správné kroky k její nápravě. Netopýrům by velmi pomohla první výhra, a navíc pokud by přišla proti silnému Atléticu Madrid, emoce by byly ještě silnější.

Atlético Madrid však začalo sezonu poměrně dobře. Los Colchoneros ještě neprohráli a patří jim třetí příčka, o kterou se dělí společně s Realem Madrid a Villarrealem o skóre. Atlético je v tomto duelu velkým favoritem, takže vám nedoporučujeme sázet na jeho vítězství.

Mnohem více preferujeme evropský handicap 0:2 pro Valencii s atraktivním kurzem. Zajímavá může být i sázka na to, že oba celky vstřelí gól.

Tip na zápas: evropský handicap 0:2 pro Valencii Merkurxtip kurz – 1.75 / oba skórují – Merkurxtip kurz – 2.27

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Merkurxtip


3. Tip týdne – Premier League – Aston Villa – Everton

Posledním tipem, který pro vás máme, je duel mezi Aston Villou a Evertonem. I v tomto případě půjde o vyrovnaný duel. I když se to z hlediska tabulky nemusí zdát, protože Everton je se třemi prohrami na posledním místě, jedná se o tým, který dokáže vždy překvapit.

Aston Villa má v posledních letech dobrou formu a dokazuje to i v letošní sezóně, kdy je po dvou výhrách a jedné remíze sedmá. Aston Villa je v tomto duelu favoritem a je na ni vypsán poměrně atraktivní kurz. Proto vám také doporučujeme vsadit si na jejich triumf.

Tip na zápas: Aston Villa vyhraje Merkurxtip kurz – 1.50 / Oba skórují – Merkurxtip kurz – 2.27

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Merkurxtip


Získat Merkurxtip Peníze zdarma

Pokud ještě nemáte hráčský účet u Merkurxtip, můžete si náš tip týdne vsadit díky bonusu zdarma v hodnotě 200Kč, který pro vás sázková kancelář připravila.

Autor Martin Procházka