Tip týdne (16.9. – 22.9. 2024) s Chance.cz – 3 nejlepší zápasy, na které si můžete vsadit

Martin Procházka
22 září, 2024
51 Zobrazení

V naší pravidelné rubrice Tip týdne vybíráme tři nejlepší zápasy, na které se vyplatí vsadit, včetně přehledu kurzů sázkové kanceláře Chance. Sledujte doporučení pro tento týden.

1. Tip týdne – Serie A – Inter Milán – AC Milán

Prvním tipem týdne je milánské derby mezi dvěma nejslavnějšími kluby. Inter a AC se proti sobě postaví poprvé v této sezóně. Ani jeden z týmů však nevypadá, že by chtěl navázat na výkony z minulé sezony, protože oba týmy ze San Saria se trápí.

Inter je po čtyřech kolech až na 6. místě a AC je na tom ještě hůře, neboť je v tabulce Serie A až na 11. místě. Vítězství proti úhlavním rivalům by mohlo oba týmy nakopnout k vítěznému tažení a zisku dalších bodů zaručujících první místo v tabulce.

Sázkové kanceláře favorizují Inter Milán, kterému se v posledních zápasech daří o něco lépe. K tomuto názoru se přikláníme i my. Zajímavou sázkou může být také sázka na to, že oba týmy skórují.

Tip na zápas: Inter Milán vyhraje – Chance kurz – 1.73 / Oba skórují – Chance kurz – 1.65

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Chance


2. Tip týdne – Primera Division – Villarreal – Barcelona

Druhý tip týždňa sa odohrá v španielskej Primera Division, kde proti sebe nastúpia Atlético Madrid a Valencia. Druhý menovaný tím patril kedysi k lídrom celej súťaže a dnes je situácia úplne iná.

Po štyroch zápasoch je Valencia na poslednom mieste a na konte má tri prehry a jednu remízu. Táto situácia má ďaleko od ideálu a vedenie bude musieť určite podniknúť správne kroky na jej nápravu. Prvé víťazstvo by Netopierom veľmi pomohlo, a navyše, ak by prišlo proti silnému Atléticu Madrid, emócie by boli ešte silnejšie.

Atlético Madrid však začalo sezónu pomerne dobre. Los Colchoneros ešte neprehrali a patrí im tretie miesto, o ktoré sa delia s Realom Madrid a Villarrealom o skóre. Atlético je v tomto dueli veľkým favoritom, preto vám neodporúčame tipovať jeho víťazstvo.

Oveľa viac preferujeme európsky hendikep 0:2 pre Valenciu s atraktívnym kurzom. Zaujímavá môže byť aj stávka na to, že oba tímy strelia gól.

Tip na zápas: Barcelona vyhraje Chance kurz – 1.76 / Padnou více než 3 góly – Chance kurz – 1.62

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Chance


3. Tip týdne – Ligue 1 – Lyon – Marseille

Posledním tipem pro vás bude také klasičtější zápas a jedno z důležitých francouzských derby. Olympique Lyon se střetne s Marseille.

Marseille je favoritem zápasu, sezónu začala dobře, což dokazuje její třetí místo hned za Monakem a Paris St. Germain.

Naopak tradiční francouzský klaun Olympique Lyon se trápí a je až na 13. místě. Přestože se oba kluby nacházejí v lize na diametrálně odlišných pozicích, ani jeden z nich není sázkovými kancelářemi považován za jasného favorita.

Proto si myslíme, že sázka na vítězství Marseille by mohla být poměrně hodnotná. Druhým tipem pro vás je sázka na to, že v duelu padnou více než 2 góly. Ty však pravděpodobně přijdou dříve ze strany Marseille, protože Lyon se od začátku utkání trápí v ofenzivě.

Tip na zápas: Marseille vyhraje Chance kurz – 2.38 / Padnou více než 2 góly – Chance kurz – 1.30

Kurzy jsou aktuální k datu vypracování analýzy.

Vsaďte si s Chance


Vezměte si peníze zdarma v Chance

Při registraci u Chance získáte bonus v hodnotě 200 Kč zdarma. Tyto peníze můžete použít k sázení na námi doporučené zápasy.

Autor Martin Procházka