Fortuna nabízí jedinečnou komunitu sázkařů. Zapojte se do ní i vy

Sazejme
7 prosince, 2022
338 Zobrazení
Fortuna nabízí jedinečnou komunitu sázkařů. Zapojte se do ní i vy

iFortuna je známá tuzemská sázková kancelář. Jací jsou ale lidé, kteří ji tvoří? Čím vším vyniká Fortuna komunita?

Za úspěchy s komunitou značky Fortuna

Neméně důležití jsou pro každou sázkovou kancelář kromě všech zaměstnanců v zázemí taktéž samotní hráči a sázející.

Jak avizuje přímo Fortuna, komunita je důležitá hlavně pro začínající sázkaře. Sázková kancelář totiž nabízí tisíce příležitostí. Což může být pro nováčky značně matoucí. Běžně tak sázkové kanceláře usilují právě o vybudování silné komunity, o kterou se mohou hráči a sázkaři nejen v první fázi opřít.

A nejinak je tomu i ve Fortuně. K dispozici má tak každý zájemce celou řadu možností, jak využít právě sílu rozsáhlé hráčské a sázkařské základny.

Analýzy a komentáře

Hráči mohou v první řadě využívat analýzy sázkové kanceláře Fortuna. Co říci k nim však mají právě i samotní sázkaři.

Jsou totiž doprovázeny i jejich komentáři. A jak uvádí iFortuna k tomuto tématu dále, jednoznačně to může být pro každého sázkaře přínosné. Odborník totiž může připojit konkrétní názor, ale hráči se díky své praxi často umí podívat na situaci z odlišné perspektivy.

Zveřejnění tiketů

Fortuna rovněž každému sázkaři umožňuje, aby online zveřejnil svůj tiket. Zveřejněných tiketů mohou být až tisíce denně. To přináší výhodu v možnosti kopírovat zdatné hráče a učit se z jejich herní strategie.

Vyžaduje to samozřejmě ale dostatek času, abyste dokázali spolehlivě poznat, kdo je ve svých tipech skutečně přesný. A samozřejmě se také vystavujete i riziku, že okopírujete nejen podařený tip, ale i chybu. Nezapomeňte tak, že ani zveřejňování tiketů zcela neeliminuje všechna rizika, která se sázením běžně pojí.

Podívat se můžete, kolik přesně si konkrétní sázkař vsadil a kolik se mu podařilo vyhrát. Lze tak říci, že zveřejňování tiketů je službou, která přispívá k utužování vazeb mezi sázkaři v rámci celé Fortuny, ale napomáhá k osobnímu prospěchu i každému jednotlivci.

Diskuse

Přímo na svém oficiálním webu nabízí rovněž sázková kancelář Fortuna prostor pro volnou diskusi. V ní můžete sdílet nejen probírat konkrétní zápasy a sdílet libovolné tipy, a strategie, ale také pokládat dotazy.

A to nejen ty, které se přímo týkají sázení a jeho principů, ale i obecněji laděné. Lze říci, že se tak na diskusním fóru probírají termíny výplat, funkčnost vkladů a další podstatná témata.

Diskuse je přístupná pro prakticky jakékoli postřehy. Pouze je dáno, že příspěvky nesmějí být urážlivé, vulgární, zesměšňující, či dokonce v rozporu s tuzemskou legislativou. Zakázáno je spamování nebo zneužívání fóra pro umisťování reklamy a další propagaci.

Sázky Live chat

Live sázky platí za jeden z nejoblíbenějších segmentů sázení. Dáno je to především jejich dynamickým pojetím. U Fortuny mají fanoušci možnost využít živé sázení na celou řadu sportovních událostí v rámci fotbalu, hokeje, tenisu, ale také například i pro basketbal nebo volejbal.

Sledovat můžete svoje oblíbené zápasy taktéž formou live streamů. V jediném okamžiku si tak lze vybrat přibližně z 2 000 přenosů. Celkem nabízí tato sázková kancelář svým fanouškům kolem 400 000 streamů za rok. Ale pozor, abyste je mohli sledovat, na účtu si musíte držet vždy alespoň minimální zůstatek.

Právě široká nabídka přenosů i nejmodernější technologie přijímání sázek vedla k tomu, že se iFortuna v tomto směru stala na českém trhu v současné době jedničkou. K oblibě live sázek navíc nevyhnutelně přispělo i to, že tuto formu sázek lze využívat také prostřednictvím mobilní aplikace. Sázení přes mobil se stává stále rozšířenějším.

A pochopitelně i v této části klade sázková kancelář značný důraz na komunitu. Proto zároveň můžete sdílet, reklamovat nebo vkládat svůj tiket přímo do živého chatu. Navíc, pro  sázení u Fortuny můžete využít i některý z nabízených bonusů a promo akcí.

Sociální sítě

Téměř neodmyslitelně už současné značky fungují i na sociálních sítích. Ty se stávají prostorem pro sledování novinek i vzájemnou interakci, a to jak mezi značkami samotnými a jejich klienty, tak také mezi jednotlivými uživateli navzájem.

Svoje profily na sociálních sítích tak udržuje i Fortuna. Kromě Facebooku a Instagramu můžete využít taktéž Youtube kanál.

O sociální sítě značky iFortuna se od roku 2020 stará společnost Outbreak. Ta má hned od počátku vytčen jasný cíl podpořit pozici „sport-lover“ pozici značky na trhu. Zároveň samotná Fortuna akcentuje dynamičnost prostředí sázek a sportu jako takového. Proto si jako vlastní cíl vymezila i schopnost rychle reagovat na sportovní události.

Fortuna komunita také offline

Fanoušci se však pod hlavičkou Fortuny nesdružují pouze ve virtuálním světě, ale také tradičně osobně. Stejnou misi sdružovat si do svého konceptu vetkl i koncept inovativních sportbarů.

Nazývají se jednoduše Klubovna a setkává se v nich sportovní komunita, kterou baví společně fandit, ale také chce využívat sázkové příležitosti. Samozřejmostí jsou tak i v běžných barech doprovodné služby související se sázením, jako je uzavírání nových registrací hráčů a peněžní operace jako vklady nebo výběry na hráčská konta.

Přímo Fortuna uvádí jako nejdůležitější benefity této své sítě poboček možnost sledování až 3 živých sportovních přenosů na 26 velkoplošných obrazovkách, nonstop dostupné sázkové příležitosti nebo zábavu u elektronických loterií.

Jak se stát součástí Fortuna komunity

Prakticky jedinou podmínkou, kterou musíte splnit, pakliže se chcete začlenit do iFortuna komunity mezi ostatní hráče, je kompletní registrace. To znamená vytvoření účtu v první fázi na webu, v mobilní aplikaci nebo jednoduše na pobočce.

Dále je nutné svůj účet ověřit a vytvořit si tak standardní hráčské konto. Díky tomu se vám otevře možnost zajímavých bonusů a také plnohodnotný vstup do uživatelské sekce Fortuna Komunita. Lze říci, že se vám navázání tohoto partnerství rozhodně vyplatí, neboť v současné době už ji tvoří tisíce uživatelů.

Online sázení s Fortunou v slovenštině? Ano, máme to! Přečtěte si naši slovenskou verzi: Fortuna ponúka jedinečnú komunitu stávkarov. Zapojte sa do nej aj vy

Autor Sazejme