Tip týdne (30.9. – 6.10. 2024) s Betano.cz – 3 nejlepší zápasy, na které si můžete vsadit

Martin Procházka
6 října, 2024
15 Zobrazení

V naší pravidelné rubrice Tip týdne vybíráme tři nejlepší zápasy, na které se vyplatí vsadit, včetně přehledu kurzů sázkové kanceláře Betano. Sledujte doporučení pro tento týden.

1. Tip týdne – Bundesliga – Stuttgart – Hoffenheim

Prvním tipem týdne je zápas Bundesligy mezi Stuttgartem a Hoffenheimem. V tomto případě by se mělo jednat o poměrně jednoznačné vítězství Stuttgartu, který se nachází na 9. místě zaručujícím klidné vody ve středu tabulky. Naopak Hoggenheim získal v pěti zápasech pouhé tři body a momentálně se nachází na 16. místě, které zajišťuje baráž o udržení.

Hoffenheim navíc prohrál poslední čtyři zápasy, a tak lze jednoznačně hovořit o krizi. Co nás však na tomto zápase zaujalo, je fakt, že Stuttgart má jeden z nejlepších útoků v lize a naopak obrana Hoffenheimu není příliš silná.

Proto očekáváme, že v zápase padne hodně gólů a možná se podaří nějaký vstřelit i hostům.

Tip na zápas: V zápase padne více než 3,5 gólu Kurz Betano – 1.67 / Oba celky dají gól – Kurz Betano – 1.45

Kurzy jsou aktuální ke dni psaní analýzy.

Vsaďte si s Betano


2. Tip týdne – Serie A – Fiorentina – AC Milán

Druhým tipem, který pro vás máme tento týden, je zápas z italské ligy. Proti sobě se postaví Fiorentina a AC Milán. Dva tradiční kluby, které se rok co rok snaží dosáhnout na nejvyšší příčky.

V letošní sezoně se však ani jednomu příliš nedaří. Zatímco AC Milán se drží na páté pozici s pětibodovou ztrátou na první Neapol, Fiorentina bojuje o udržení se mimo sestupové pásmo. Motivace pro oba kluby je tedy jasná. Nasbírat plný počet bodů a pomoci si do dalších kol.

Podle sázkové kanceláře má větší šance na výhru AC Milán, s čímž souhlasíme a díky atraktivnímu kurzu tuto sázku doporučujeme. Téměř jistou sázkou však může být i asijský handicap +1,5 na výhru Fiorentiny.

Tip na zápas: AC Milan vyhraje – kurz Betano 2.10 / Asijský handicap +1,5 Fiorentina vyhraje – kurz Betano 1.27.

Kurzy jsou aktuální ke dni psaní analýzy.

Vsaďte si s Betano


3. Tip týdne – Primera Division – Real Sociedad – Atlético Madrid

Tipovačku tohoto týdne uzavírá střetnutí La Ligy mezi Realem Sociedad a Atléticem Madrid. Typologicky dva podobné týmy se v této sezóně nacházejí v odlišných pozicích. Zatímco Atlético stále patří mezi nejlepší na španělských trávnících, Real Sociedad se trápí a bojuje o každý bod.

I přes zhoršující se formu Sociedadu nás však překvapilo, že sázková kancelář Betano nepovažuje Atlético za jasného favorita. My to vidíme o něco jasněji, a proto doporučujeme vsadit na výhru Los Colchoneros.

Sociedad v této sezóně příliš gólů nestřílí a nemyslíme si, že by síť rozvlnil i v duelu proti Atléticu.

Tip na zápas: Atlético Madrid vyhraje – kurz Betano 2.85 / Oba celky nedají gól – kurz Betano 1.78.

Kurzy jsou aktuální ke dni psaní analýzy.

Vsaďte si s Betano


Sázení s Betano vstupním bonusem

Při sázení na námi doporučené tipy můžete nyní využít také uvítací bonus až 300 Kč, který Betano nabízí novým hráčům. Při splnění podmínek pak získáte bonus až 3 000 Kč.

Je tedy vidět, že můžete využít našich tipů a bez rizika vlastních peněz.

Autor Martin Procházka